Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Viestintäasiantuntija, Länsi-Uudenmaan pelastuslaitokselle
 
Työavain 1-118-19
Määräaikainen virkasuhde  alkaen 11.11.2019 (päättyy 22.10.2020)
Hakuaika päättyy 23.10.2019  kello 15:45
Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos , Palomiehentie 1 02750 Espoo
Konsernihallinto, Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos
Palo- ja pelastusala
 
Tehtävän kuvaus: Pelastuslaitoksen sisäisen ja ulkoisen viestinnän monipuolisien tehtävien suunnittelu, viestinnän toteutus ja koordinointi sekä muun henkilöstön viestinnän tukeminen.

Sinä ammattitaitoinen ja kokenut viestijä, tule tekemään merkityksellistä työtä Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen viestinnän kehittämiseksi. Tehtävässäsi tuet pelastuslaitoksen henkilöstöä viestinnässä ja sen suunnittelussa sekä teet tiivistä yhteistyötä muiden pelastuslaitosten ja viranomaisten viestijöiden kanssa. Tehtävässäsi seuraat aktiivisesti alan ajankohtaisia asioita ja tuet pelastuslaitoksen tavoitteiden toteutumista sisäisen ja ulkoisen viestinnän keinoin.

Etsimme sijaisuuteen viestintäasiantuntijaa ajalle 11.11.2019-20.10.2020. Viestintäasiantuntija tulee työskentelemään pelastuslaitoksen tilanneyksikössä, keskuspaloasemallamme Espoon Sepänkylässä. Keskeisiä tehtäviä ovat muun muassa verkkosivujen ylläpito ja kehittäminen, tiedotteiden ja viestintämateriaalien laatiminen yhteistyössä muiden pelastuslaitoksen asiantuntijoiden kanssa, turvallisuusviestintään osallistuminen, sosiaalisen median kanavien koordinointi, asiakaspalautteisiin vastaaminen sekä yhteistyö eri sidosryhmien kanssa. Tehtäviin kuuluu lisäksi omalta osaltaan osallistuminen vaativien onnettomuustilanteiden viestintään.
 
 
Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva korkeakoulututkinto.
 
Tehtävässä edellytetään erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin ja englannin kielen taitoa ja vähintään kahden vuoden kokemusta päätoimisista viestinnän tehtävistä.

Lisäksi edellytämme, että hakija antaa luvan turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisen henkilöturvallisuusselvityksen tekemiseen.

Tehtävässä edellytetään B-luokan ajokorttia.
 
Arvostamme pelastusalan tuntemusta ja kokemusta viranomaistyöstä.

Tehtävässä menestymisessä sinua tukee ylempi korkeakoulututkinto ja kokemus organisaatioviestinnästä. Näkemys sidosryhmä- ja vaikuttajaviestinnästä on eduksi.

Lisäksi arvostamme vastuuntuntoa, halua oppia uutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä tiimityötaitoja niin pelastuslaitoksen sisäisten kuin ulkoisten kumppanien kanssa. Arvostamme myös kykyä arkisen aherruksen keskellä tulevassa äkillisessä tilanteessa (esim. onnettomuus) ottaa ammattimaisella otteella vastuuta pelastuslaitoksen viestinnän kokonaisuudesta sekä viestintätyöstä muiden yhteistyötahojen kanssa. Tarjoamme nykyaikaiset työskentelytilat, mielenkiintoisen toimintaympäristön ja reilun työyhteisön.
 
 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3211,36 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min/viikko
 
 
Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos tuottaa pelastustoimen palvelut alueen 10 kunnan noin 472 000 asukkaalle ja ensihoitopalveluja sopimusten mukaisesti. Palveluksessamme on noin 600 päätoimista henkilöä. Pelastuslaitos toimii kunnallisena liikelaitoksena ja on osa Espoon kaupungin organisaatiota.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.
 
Lisätietoja tehtävästä
Palopäällikkö Mikko Kukkola
043 827 1985
 
Viestintäasiantuntija Susanne Vuorinen
043 825 3253
 
 
 Hae paikkaa