Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varahenkilö
 
Työavain 3-1723-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 01.11.2019
Hakuaika päättyy 18.10.2019  kello 15:45
Opinmäen päiväkoti , Lillhemtintie 1 02250 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus
 
Tehtävän kuvaus: Etsimme joukkoomme lastenhoitajan varahenkilöä vakituiseen työsuhteeseen. Varahenkilöt ovat varhaiskasvatusalueen (Matinkylä-Olari-Suurpelto) yhteistä resurssia, joiden työpanosta liikutellaan alueella tilanteiden ja tarpeiden mukaan. Työjaksojen pituudet vaihtelevat ryhmissä päivästä viikkoihin, jopa kuukausiin. "Kotipaikka" on Opinmäen päiväkodissa.

Opinmäen kampus Suurpellossa on kansainvälinen ja monikulttuurinen yhteisö. Kyseessä on monipuolinen toimintakeskus, joka toteuttaa ideaa elinikäisestä oppimisesta. Opinmäesssä on laaja valikoima Espoon sivistystoimen palveluita eri-ikäisille kuntalaisille. Kampuksella toimii kansainvälinen koulu, suomenkielinen koulu, päiväkoti, liikunta -ja nuorisopalvelut, kirjasto sekä Omnia.

Espoon kaupungin työsuhde-etuuksia on mm. työsuhdematkalippuetuuden, 100 ilmaista uintikertaa Espoon uimahalleissa vuodessa, sportti- ja kulttuuriedun, lukuisia harraste- ja liikuntaryhmiä, taloudellista tukea kouluttautumiseen


 
 
Kelpoisuusvaatimus:  Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).
 
 
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtävässä edellytetään varhaiskasvatuksen tuntemista, työmenetelmien osaamista sekä halua kehittää työtä. Varahenkilön tulee kyetä myös asettumaan eri tiimien jäseniksi ja toimimaan joustavasti erilaisissa muuttuvissa tilanteissa.

Toiminnan suunnittelu lähtee vasun sisällöstä, lasten mielenkiinnon kohteista ja tarpeista. Nämä lähtökohdat ohjaavat myös varahenkilön työtä.
 
Arvostamme työkokemuksen tuomaa osaamista sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.
 
 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2122,18 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45 min / vko
 
 
Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.
 
Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Eija Kärkkäinen
0438266717
eija.karkkainen@espoo.fi
 
 
 Hae paikkaa