Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varahenkilö, Järvenperän alue
 
Työavain 3-1656-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 18.11.2019 (päättyy 27.09.2020)
Hakuaika päättyy 23.10.2019  kello 15:45
Järvenperän päiväkoti , Kylänportti 17 02940 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus
 
Tehtävän kuvaus: Etsimme varhaiskasvatuksen kiertävää varahenkilöä Järvenperän alueelle. Kotipisteenä toimii Järvenperän päiväkoti, mutta työt saattavat olla myös Kalajärvi-Niipperi alueella.

Kiertävä lastenhoitaja toimii suunniteltujen ja äkillisten poissaolojen sijaisena päiväkodeissa, ryhmäperhepäiväkodeissa ja asukaspuistossa.
 
 
Kelpoisuusvaatimus:  Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).
 
 
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja läsnäoloa.
 
Arvostamme kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa iloisella ja reippaalla työotteella. Lapsen kasvun ja kehityksen tukeminen on sinulle tärkeää ja olet myös tutustunut Espoon varhaiskasvatussuunnitelmaan.
 
 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2122,18 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/viikko
 
 
Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.
 
Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Jonna Tuovinen
046 877 1099
jonna.tuovinen@espoo.fi
klo 8.00-15.00
 
 
 Hae paikkaa