Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, sijaisuus, Haukilahden päiväkoti
 
Työavain 3-1636-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 08.11.2019 (päättyy 21.09.2020)
Hakuaika päättyy 25.09.2019  kello 15:45
Haukilahden päiväkoti , Toppelundintie 11 02170 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus
 
Tehtävän kuvaus: Oletko kiinnostunut työskentelemään aivan uudessa päiväkodissa? Miltä kuulostaa yhteistyö kirjaston kanssa, lasten kirjallisuuden tukeminen ja lastenkulttuurin kehittäminen?
Miltä tuntuu ajatus uudesta oppimisympäristöstä, jossa on lasten ryhmätilojen lisäksi iso monitoimisali, nassikkapainihuone, luontohuone, vesileikkihuone ja henkilökunnan työhuone?
Kiehtooko työpaikka kauniissa ympäristössä lähellä merenrantaa?

Haukilahden päiväkodin uudisrakennus valmistui keväällä 2019 ja haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa määräaikaiseen sijaisuuteen 8.11.19 alkaen.
Haukilahden uudessa kaksikerroksisessa päiväkodissa on 7 lapsiryhmää ja avoin päiväkoti Kaislikko. Samassa rakennuksessa on myös Haukilahden kirjasto.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, sitä mukaan, kun hakemuksia saapuu.
 
 
Kelpoisuusvaatimus:  Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).
 
 
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2122,18 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / viikko
 
 
Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.
 
Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Pirita Kallio
046 877 1087
 
 
 Hae paikkaa