Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Ylihammaslääkäri
 
Työavain 2-622-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 11.10.2019  kello 15:45
Suun terveydenhuolto , Tietotie 6 02150 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut/Suun terveydenhuolto
Suun terveydenhuolto
 
Tehtävän kuvaus: Haemme ammattitaitoista ja aktiivista ylihammaslääkäriä suun terveydenhuollon tiimiin.

Suun terveydenhuollon ylihammaslääkärinä vastaat Espoon suun terveydenhuollon keskitetystä arkipäivystyksestä ja vuokrahenkilöstöstä. Johdat ammattilaisten työtä kannustavasti ja kehität palveluprosesseja suun terveydenhuollon strategian ja tavoitteiden mukaisesti. Innostavalla johtamistavallasi saat kannustettua työntekijät hyviin tuloksiin nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Olet itse avoin muutoksille myös oman työsi suhteen ja johdat muutosta esimerkilläsi.

Ylihammaslääkärinä osallistut johtoryhmän jäsenenä suun terveydenhuollon toiminnan suunnitteluun, kehittämiseen, arviointiin ja tiedottamiseen. Suun terveydenhuollon johtamisessa ja strategisessa kehittämisessä toimit tiiviissä yhteistyössä johtavan ylihammaslääkärin, suun terveydenhuollon johtoryhmän ja muiden sidosryhmien kanssa.

Ylihammaslääkärinä hallitset laajoja kokonaisuuksia. Sinulla on kyky ja halu toimia muutosten keskellä ja olla itse niiden aktiivinen toteuttaja. Tehtävässä pääset hyödyntämään osaamistasi monipuolisesti. Tärkeä osa työtäsi on lähiesimiesten kannustava johtaminen. Työ voi alkaa 1.11.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävään kuuluu myös kliinisen työn tekeminen mahdollisuuksien mukaan.

Espoo on noin 280 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen toimintaympäristö. Painotamme palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintaa sekä kannustamme kuntalaisia omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan huolehtimiseen.

Espoon kaupungin suun terveydenhuolto toimii 12 hammashoitolassa eri puolilla kaupunkia. Suun terveydenhuollossa työskentelee n. 300 suun terveydenhuollon ammattilaista. Asiakaskäyntejä on yli 200 000 vuosittain. Kiireettömään hoitoon pääsee kolmessa kuukaudessa.

Suun terveydenhuollon tehtävänä on suun terveyden edistäminen hyvinvoinnin osana sekä laadukkaiden, asiakaslähtöisten ja kilpailukykyisten hammashoitopalveluiden tuottaminen sekä luoda edellytyksiä asiakaslähtöiselle johtamiselle. Espoon kaupunki on kaksikielinen. Kaupunki on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt.
 
 
Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva erikoishammaslääkärin pätevyys.
 
Arvostamme johtamiskokemusta, aktiivista kehittämisotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.
 
 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 5853,17 €/kk
Sopimusala: LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä
Johtava ylihammaslääkäri Heli Yli-Knuuttila
046 877 2627
heli.yli-knuuttila@espoo.fi
 
 
 Hae paikkaa