Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Sosiaalityöntekijä, Matinkylä-Olarin ja Tapiolan lastensuojelu
 
Työavain 2-600-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 03.10.2019  kello 15:45
Matinkylä-Olarin ja Tapiolan lastensuojelu , Pihatörmä 1 A 02240 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut/Lapsiperheiden sosiaalipalvelut
Sosiaalityö
 
Tehtävän kuvaus: Haemme osaavaan, työstään ja sen kehittämisestä innostuneeseen työyhteisöömme sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkasuhteeseen. Kyseessä on uusi, vastikään perustettu virka.

Matinkylä-Olarin ja Tapiolan lastensuojelussa työskentelee 14 sosiaalityöntekijää, 5 sosiaaliohjaajaa, yksi ohjaaja, kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää ja toimistosihteeri.

Työyhteisössämme on vahvaa moninaista ammatillista osaamista. Esimiehillä on pitkä kokemus lastensuojelutyöstä. Tarjoamme hyvän perehdytyksen työhön, tuemme toisiamme työssä, jaamme kokemuksiamme ja iloitsemme onnistumisistamme.

Lastensuojelun avohuollon sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluu päivystys ja ensiarviointityö, lastensuojelulain ja sosiaalihuoltolain mukaiset palvelutarpeen arvioinnit, lasten ja heidän perheidensä ohjaus ja neuvonta, lastensuojelun avohuollon suunnitelmallinen työ ja sijaishuollon sijoitusprosessit.

Työntekijöille on tarjolla esimiehen, työyhteisön ja työnohjaajan tuki. Teemme työtä työpareina.

Meillä on vuosittain työn kehittämispäiviä. Lisäksi Espoon kaupunki tarjoaa erilaisia työsuhde-etuja. Sosiaalityön opiskelijalla on mahdollisuus 3 kuukauden palkalliseen opintovapaaseen gradun kirjoittamista varten.

Toimistotilamme on juuri osin remontoitu monitoimitilaksi. Liikenneyhteydet ovat hyvät ja metrolla pääsee lähelle toimistoamme. Lisäksi ilmainen autohallipaikka järjestyy tarvittaessa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lastensuojelun sosiaalityöntekijän tehtäväkohtainen palkka on 3600 € / kk. Vahvan kokemuksen omaavan hakijan kohdalla on mahdollista keskustella tämän lisäksi erillisestä rekrytointilisästä.
 
 
Kelpoisuusvaatimus:  Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

 
 
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme kokemusta lastensuojelutyöstä.
 
 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3600,00 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 15 min / viikko
 
 
Lastensuojelu on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä, varhaista tukea ja moniammatillista työskentelyä. Kehitämme lastensuojelua yhdessä asiakkaiden ja muiden perhepalvelujen toimijoiden kanssa.

Espoo on savuton työpaikka.
Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt
 
Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin
 
Johtava sosiaalityöntekijä Päivi Korpi-Kauhanen
046 877 1532
 
Johtava sosiaalityöntekijä Merja Poikala
046 877 2494
 
 
 Hae paikkaa