Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Suunnittelija, rakennusten kunnossapitoon
 
Työavain 4-125-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 01.10.2019  kello 15:45
Tilapalvelut -liikelaitos , Tekniikantie 15 02150 Espoo
Tekninen ja ympäristötoimi, Tilapalvelut-liikelaitos
Tekninen ala
 
Tehtävän kuvaus: Tule mukaan kehittämään ja suunnittelemaan Espoon kaupungin rakennusten kunnossapitoa. Haemme joukkoomme suunnittelijaa.

Suunnittelijana tehtävänäsi on vastata kunnossapidon vuosiohjelman laatimisesta ja korjaustöiden pitkän tähtäimen suunnittelusta. Tehtäviisi kuuluu lisäksi kunnossapidon korjauskustannusten seuranta ja analysointi. Teet tiivistä yhteistyötä suunnittelu- ja toteutusvaiheiden hankepäälliköiden ja työnteettäjien sekä teknisten isännöitsijöiden kanssa. Teet myös asiakasyhteistyötä toimialojen kanssa liittyen käyttäjien vuosikorjaustarpeisiin.

Tehtävä sijoittuu Tilapalvelut-liikelaitoksen rakennuttamisen palvelualueelle ohjelmointipalveluiden yksikköön. Yksikkömme vastaa kustannuslaskennasta, investointiohjelmasta ja kunnossapidon vuosiohjelmasta. Kunnossapidon vuosiohjelma laaditaan vuosittain ja se koostuu noin tuhannesta kunnossapitotyöstä sisältäen vuosikorjauksia, pieniä perusparannuksia, elinkaarta jatkavia investointeja sekä käyttäjän palveluverkkoa parantavia työkokonaisuuksia.

Tehtävässäsi osallistut lisäksi toimintatapojemme, tietojärjestelmiemme ja tilaverkkomme pitkäjänteiseen kehittämistyöhön, jolla varmistamme turvalliset ja terveelliset tilat ja rakennukset.

Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan. Toimipisteemme sijaitsee Otaniemessä.

Haastattelut järjestetään ma 23.9., ti 24.9. sekä to 26.9.
 
 
Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen insinöörin tutkinto.
 
Tehtävässä edellytetään kiinteistön korjaustoiminnan suunnittelu- ja kustannusosaamista rakennuksen elinkaaren eri vaiheissa, hyvää tietotekniikkaosaamista sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.
 
Arvostamme kuntoarvion laadinnan osaamista, vahvoja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kokemusta rakennushankkeen suunnittelu-, toteutus- ja ylläpitovaiheista, ratkaisukeskeistä otetta sekä kehittämismyönteisyyttä.

Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.
 
 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3 342,18 €/kk, lisäksi ammattialalisä max. 8%
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min /viikko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä
Ohjelmointipäällikkö Elina Routto
046 877 3583
 
 
 Hae paikkaa