Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Apulaisylilääkäri, Espoon sairaalaan Kuntoutus- tuotantoyksikköön
 
Työavain 2-563-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 30.09.2019  kello 15:45
Espoon sairaala , Karvasmäentie 6 02740 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut/Espoon sairaala
Lääkärit
 
Tehtävän kuvaus: Haemme geriatrian erikoislääkäriä apulaisylilääkäriksi Espoon sairaalaan Kuntoutus- tuotantoyksikköön, johon kuuluu ortopedinen, neurologinen, haava- ja psykogeriatrinen kuntoutusosasto. Pääset toteuttamaan innovatiivisesti geriatristen potilaiden hoitoa erikoissairaanhoidon kanssa tulevaisuuden teknologiaa ja uuden sairaalan kuntoutusmahdollisuuksia hyödyntäen. Jos olet kehitysmyönteinen, eteenpäin pyrkivä ja ratkaisukeskeinen – Sinulle on paikka huipputiimissämme. Apulaisylilääkärinä olet avainasemassa toiminnan kehittämisessä ja erikoistuvien lääkäreiden kouluttamisessa. Tarvittaessa toimit ylilääkärin sijaisena sairaalan johtoryhmässä.

Espoon kaupunki on vakaa työnantaja, tarjoamme erinomaiset vuosilomaedut ja hyvät kehittymismahdollisuudet. Espoon kaupungilla panostetaan osaamisen kehittämiseen ja Lean-työskentelyyn. Monipuolisten sisäisten koulutusten lisäksi on mahdollista käyttää vuosittain 10 palkallista päivää ulkoisiin koulutuksiin. Tarjoamme työsuhde-etuina liikunta- ja kulttuurietuja sekä tuemme työmatkaliikennettä.
 
 
Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva erikoislääkärin pätevyys.
 
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyötaitoja.

1.3.2018 voimaan astuvan tartuntatautilain §48 mukaan sosiaalihuollon ja terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan.
 
 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Sopimusala: LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus
Työaika: 38 h 15 min/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin
 
ylilääkäri Maritta Hyvärinen
050 341 1106
etunimi.sukunimi@espoo.fi
 
johtava ylilääkäri Roope Leppänen
046 877 2628
etunimi.sukunimi@espoo.fi
 
 
 Hae paikkaa