Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Kalajärven päiväkoti
 
Työavain 3-1496-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 02.09.2019 (päättyy 31.05.2020)
Hakuaika päättyy 23.08.2019  kello 15:30
Kalajärven päiväkoti , Hiirisuontie 3 02970 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus
 
Tehtävän kuvaus: Kalajärven päiväkotiin haetaan lastenhoitajaa!
Tule mukavaan työyhteisöön iloisten lasten pariin toteuttamaan elämyksellistä arkea. Työtehtävä sijoittuu 3-5-vuotiaiden lasten pariin. Yksikköä ympäröi upea luonto, joka oppimisympäristönä luo rajattomat mahdollisuudet monimuotoisen varhaiskasvatuksen toteuttamiseen.
 
 
Kelpoisuusvaatimus:  Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).
 
 
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, sopeutumiskykyä nopeasti muuttuviin tilanteisiin, iloista mieltä ja positiivista työotetta.
 
 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2122,18€ / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h45 min / vko
 
 
Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.
 
Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Liisa Salmo
046 877 1484
 
 
 Hae paikkaa