Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Työkokeilija, siivous- ja puhtaanapitoon, työttömille suunnattu työkokeilu, 2 tehtävää
 
Työavain 1-86-19
Määräaikainen harjoittelu  alkaen 01.08.2019 (päättyy 31.12.2019)
Hakuaika päättyy 31.12.2019  kello 15:45
Leppävaaran työ- ja oppimiskeskus , Armas Launiksen katu 9 02650 Espoo
Konsernihallinto, Elinkeino ja kaupunkikehitys/Työllisyyspalvelut
Kiinteistönhoito ja siivous
 
Tehtävän kuvaus: Oletko työtön työnhakija? Pohditko paluuta työelämään tai mietitkö kenties alanvaihtoa?
Oletko kiinnostunut siivous- ja puhtaanpitotehtävistä? Jos vastasit kysymyksiin kyllä, olet hakemamme henkilö.

Tarjoamme työ- ja oppimisympäristössä työkokeilun mahdollisuuksia sekä kuntouttavaa työtoimintaa työttömille Espoolaisille henkilöille. Meillä voit kokeilla hyvin monipuolisia erilaisia työtehtäviä sekä vahvistaa ammatillista osaamistasi siivoustöiden lisäksi esim. puu- ja pintakäsittelyn, keittiötehtävien, ict-taitojen tai vaikkapa hoiva-avustavien tehtävien parissa.

Työkokeilun aikana sinulla on mahdollista suorittaa mm. hygieniapassi. Saat työkokeilu jakson aikana ammattitaitoista valmennusta ja ohjausta työtehtäviin sekä tukea työllistymiseen.

Ota rohkeasti yhteyttä!
 
 
Kelpoisuusvaatimus:  Hakijan tulee olla työttömänä työnhakijana Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimiston Espoon toimipisteessä. Kysy mahdollisuuttasi osallistua työkokeiluun TE-toimiston Oma asiointi-verkkopalvelun kautta tai henkilöasiakkaiden valtakunnallisesti puhelinpalvelusta p. 0295 025 500.

Työkokeilun enimmäiskesto samassa tehtävässä on 6 kk ja päivittäinen työaika pääsääntöisesti 6 tuntia. Työkokeilusta ei makseta varsinaista palkkaa, mutta työ- ja elinkeinotoimiston toteama työtön työnhakija voi saada Kelan myöntämää työmarkkinatukea tai oman työttömyysturvan suuruista perustukea sekä kulukorvausta 9 euroa päivässä työkokeilun ajalta.

Lisätietoa työkokeilusta maksetusta korvauksesta ja työkokeilun kestosta saa henkilöasiakkaiden valtakunnallisesti puhelinpalvelusta p. 0295 025 500.

 
 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Työaika: 6 h / pv
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä
Palveluesimies Tanja Hakkarainen
046 877 1371
 
Palveluesimies Sari Salo
040 505 7072
 
 
 Hae paikkaa