Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Liikunnanohjaaja, uimaopetus, päivätyö, sijaisuus
 
Työavain 3-1326-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 09.08.2019 (päättyy 29.05.2020)
Hakuaika päättyy 02.08.2019  kello 15:45
Leppävaaran uimahalli , Veräjäpellonkatu 15 02650 Espoo
Sivistystoimi, Liikunta- ja nuorisopalvelut/Liikuntapalvelut
Liikunta ja nuorisotyö
 
Tehtävän kuvaus: Liikunnanohjaajan työnkuvaan kuuluu Espoon alakoulujen ja esiopetuksen uimaopetuksen suunnittelu, toteutus ja seuranta Leppävaaran uimahallissa. Opetukseen kuuluu sekä suomen- että ruotsinkieliset koulut.

Yhtä uimaopetuksen oppituntia toteuttaa kaksi liikunnanohjaajaa esikouluista neljänsiin luokkiin. Tekniikkaryhmän uimaopetus järjestetään 5-6 -luokkalaisilla. Uimaopetustyö jakaantuu yhteistyössä uimaseuran uimaopettajan kanssa kolmelle kaupungin liikunnanohjaajalle 24 opetustuntia/vko/liikunnanohjaaja koulujen lukukausien aikana. Lisäksi osoitetaan muita liikunnanohjaajan työtehtäviä. Lukuvuoden ulkopuolisina aikoina liikunnanohjaajan työnkuvaan kuuluu liikunnanohjaajan työtehtävät, muun muassa matalan kynnyksen loma-ajan liikunnan ja tapahtumien suunnittelua ja toteutusta.

Haastatteluihin kutsutaan viikolla 32.
 
 
Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva korkeakoulu- tai vastaava opistotasoinen tutkinto tai liikunnanohjauksen perustutkinto.
 
 
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään kokemusta lasten uimaopetuksesta ja lasten ryhmien ohjaamisesta.
 
Arvostamme erityisuinnin osaamista, tiimityöosaamista ja eri ikäisten liikunnan ohjauskokemusta. Ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.
 
 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2358,46€ / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / vko (päivätyö)
 
 
Espoo on yli 280 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö.

Espoon sivistystoimi luo espoolaisille hyvinvointia ja antaa heille mahdollisuuksia jatkuvaan kehittymiseen. Toimiala tuottaa opetus-, varhaiskasvatus-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalveluja. Palveluja tuotetaan molemmilla kotimaisilla kielillä.
 
Lisätietoja tehtävästä
Liikunnanohjaaja Elina Pennanen
040 546 0122
1.-9.7. ja 30.7.-2.8.
 
 
 Hae paikkaa