Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Palopäällikkö, pohjoinen palvelualue
 
Työavain 1-74-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 09.08.2019  kello 15:45
Lohjan paloasema , Harjunseläntie 4 08200 Lohja
Konsernihallinto, Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos
Palo- ja pelastusala
 
Tehtävän kuvaus: Virka on avoinna palvelutuotannon palveluyksikössä, joka vastaa Länsi-Uudenmaan pelastustoimen alueen onnettomuuksien ehkäisytoimenpiteiden toteuttamisesta, väestönsuojelun valmiudesta ja muusta pelastustoimen varautumisesta, pelastustoiminnasta, sopimusten mukaisista ensihoitopalveluista ja muista toiminnoista. Palvelutuotannon palveluyksikkö osallistuu pelastuslaitoksen toimintojen kehittämiseen ja ohjaamiseen sekä huolehtii toiminnassaan tarvittavien rekisterien ylläpidosta.

Palopäällikkö vastaa pelastustoimen hoidettavien palveluiden tuotannosta neljän paloaseman alueella palvelutuotannosta vastaavan pelastuspäällikön alaisuudessa. Lisäksi tarvittaessa palopäällikkö on velvollinen osallistumaan vuorollaan varallaolomuotoiseen päällikköpäivystykseen. Ensikertainen sijoituspaikka on pohjoinen palveluyksikkö.

Odotamme valittavalta henkilöltä kykyä muutoksenhallintaan ja muutosta tukevien toimenpiteiden edistämiseen eri sidosryhmien sekä henkilöstön kanssa.
 
 
Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva korkeakoulututkinto tai päätoimiselta pelastustoimintaan osallistuvalta päällystöltä vaadittava kelpoisuus.
 
Tehtävässä edellytetään osaamista pelastustoiminnan johtamisesta, toisen kotimaisen kielen hyvää ja toisen tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa sekä vähintään B-luokan ajokorttia. Lisäksi edellytämme, että hakija antaa pyydettäessä luvan turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisen henkilöturvallisuusselvityksen tekemiseen.
 
Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, kunnallisen työ- ja virkaehtosopimuksen tuntemusta, hyvää molempien kotimaisten kielten osaamista, johtamiskokemusta ja hyviä atk-taitoja.
 
 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3833,54 €/kk
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: Toimistotyöaika, 36 h 45 min viikossa
 
 
Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos tuottaa pelastustoimen palvelut alueen 10 kunnan noin 472 000 asukkaalle ja ensihoitopalveluja sopimusten mukaisesti. Palveluksessamme on noin 600 päätoimista henkilöä. Pelastuslaitos toimii kunnallisena liikelaitoksena ja on osa Espoon kaupungin organisaatiota.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.
 
Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin
 
Pelastuspäällikkö Lauri Jaakkola
050 406 5499
lauri.jaakkola@espoo.fi
 
 
 Hae paikkaa