Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Perheneuvoja, sijaisuus
 
Työavain 2-372-19
Määräaikainen virkasuhde  alkaen 29.07.2019 (päättyy 19.01.2020)
Hakuaika päättyy 26.07.2019  kello 15:45
Perheneuvolapalvelut , Lintuvaarantie 2A 02650 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut/Lasten terapiapalvelut
Sosiaalityö
 
Tehtävän kuvaus: Haemme perheneuvojaa sijaisuuteen ajalle 29.7.2019 - 19.1.2020 (jatko mahdollinen) Espoon perheneuvolapalveluihin.

Perheneuvolapalveluissa tarjoamme espoolaisille alle 13-vuotiaiden perheille kasvatus- ja perheneuvontaan kuuluvaa ohjausta ja neuvontaa sekä tukea lapsen kehitykseen, vanhemmuuteen, perhesuhteisiin tai parisuhteeseen liittyvissä kysymyksissä. Tarjoamme myös perheasioiden sovittelua. Työskentelytapamme on lyhytterapeuttinen ja voimavarakeskeinen.

Tavoitteenamme on tarjota oikea-aikaista tukea kuntalaisille ja yhteistyökumppaneille. Työskentelyn tavoitteet asetamme yhdessä asiakkaan ja tarvittavan verkoston kanssa. Työskentelyjaksomme ovat lyhytkestoisia - useimmat asiakkaat saavat tarvitsemansa avun 1-5 käyntikerralla. Työskentelysuunnitelmat laadimme niin, että tavoitteet on mahdollista saavuttaa 15 käyntikerran sisällä. Teemme aktiivista yhteistyötä lapsiperheiden palvelujen verkostossa asiakasyhteistyönä ja konsultoiden.
 
 
Kelpoisuusvaatimus:  Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys (sosiaalityöntekijä).
 
 
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
 
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtävässä edellytetään aikaisempaa kokemusta lapsiperheiden kanssa tehtävästä psykososiaalisesta työstä. Edellytämme myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn, kykyä toimia tiimin ja verkostojen jäsenenä, sekä myönteistä kehittämisotetta.
 
Arvostamme kasvatus- ja perheneuvonnan erikoistumiskoulutusta tai soveltuvaa psykoterapiakoulutusta, sekä lyhyempiä perheneuvolatyöhön soveltuvia koulutuksia ja työkokemusta mm. seuraavilta alueita: lyhytterapeuttinen ja ratkaisukeskeinen työote, vuorovaikutusta tukevat menetelmät, maahanmuuttajataustaisten ja vieraskielisten asiakkaiden kanssa työskentely, kokemus sähköisten palvelujen tai sosiaalisen median käytöstä asiakastyössä.
 
 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3413,80 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 15 min / vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä
Johtava perheneuvoja Heidi Packalen
040 522 1689
etunimi.sukunimi@espoo.fi
tavoitettavissa kesäkuun
 
Päällikkö Ilkka Pakarinen
050 321 6301
etunimi..sukunimi@espoo.fi
tavoitettavissa viikolla 30
 
 
 Hae paikkaa