Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Varhaiskasvatuksen opettaja, Taimitarhan ja Niipperin päiväkoti, 2 tehtävää
 
Työavain 3-638-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 03.06.2019
Hakuaika päättyy 22.05.2019  kello 15:45
Taimitarhan päiväkoti , Suopurontie 6 02920 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus
 
Tehtävän kuvaus: Haemme Taimitarhan ja Niipperin päiväkotiin varhaiskasvatuksen opettajaa. Kumpaankin päiväkotiin haemme yhtä opettajaa vakinaiseen työsuhteeseen. Taimitarhassa on kolme ja Niipperissä neljä lapsiryhmää. Lapset ovat iältään 1-5-vuotiaita.

Molemmat päiväkodit sijaitsevat Niipperin omakoti- ja pientaloalueella, jossa luonto ja metsä ovat aivan oven takana. Luonto on meille tärkeä oppimisympäristö, jota hyödynnetään viikoittain.
Työyhteisömme ovat iloista ja innokasta porukkaa, jossa naurua ei pidätellä. Avoimuus ja joustavuus ovat hyveitämme. Yhteiset pedagogiset keskustelut tukevat arkeamme ja haluamme rohkeasti kokeilla ja kehittää työtämme varhaiskasvatuksessa.

Tällä hetkellä käymme pedagogista keskustelua lapsen osallisuudesta ja miten osallisuus näkyy lapsen päivässä. Lapsi on arvokas omana itsenään, jonka vahvuuksia tuemme positiivisen pedagogiikan avulla. Pienryhmätoiminta on arkeamme ja toimimme joustavasti yli ryhmärajojen.

 
 
Kelpoisuusvaatimus:  Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.
 
 
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme työntekijän hyviä vuorovaikutustaitoja, positiivista asennetta ja sensitiivistä työotetta.
Kiinnostus kehittää lasten liikuntaa sekä innostusta kestävää kehitystä kohtaan ovat iso plussa.
 
 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / vko
 
 
Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Haemme yli 900 varhaiskasvatuksen opettajan joukkoon uusia osaajia kehittämään uuttaa toimintaamme. Kehittämällä toimintaamme valmistaudumme jo nyt lain mukaiseen henkilöstörakenteen muutokseen.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Espoon kaupunki on savuton työpaikka.
 
Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin
 
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Taija Pennanen
040 5533 046
taija.pennanen@espoo.fi
 
Varajohtaja Piret Holopainen
046 877 1485
piret.holopainen@espoo.fi
 
 
 Hae paikkaa