Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Lähihoitaja tai alan opiskelija, kesätyö, sijaisuuksia Leppävaaran kotihoitoon, 10 tehtävää
 
Työavain 2-207-19
Määräaikainen työsuhde  alkaen 17.06.2019 (päättyy 30.09.2018)
Hakuaika päättyy 13.06.2019  kello 15:45
Leppävaaran kotihoito , Säterinkatu 3 ja Karaportti 5 02100 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut/Kotihoito
Kotihoito
 
Tehtävän kuvaus: Haemme Leppävaaran kotihoidon työpisteisiin lähihoitajia tai alan opiskelijoita eripituisiin sijaisuuksiin.

Leppävaaran kotihoidossa on kaksi kotihoidon aluetta: Viherlaakson kotihoito, osoitteessa Karaportti 5 ja Etelä-Leppävaaran kotihoito sekä tuettua senioriasumista Leppävaaran elä ja asu - seniorikeskuksessa, osoitteessa, Säterinkatu 3.

Kotihoidossa asiakkaan hoitotyö on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Työ sisältää mm. ravitsemuksesta, lääkityksestä, henkilökohtaisesta hygieniasta ja tarvittavista tukipalveluista huolehtimista. Tavoitteena on asiakkaan hyvä arki ja kotona selviytyminen. Espoon kotihoidossa on käytössä Effica-asiakastietojärjestelmä, Hilkka toiminnanohjausjärjestelmä ja RAI-arviointiohjelma.

Hoitotyö kotihoidossa on vaativaa sekä monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn. Työ on tiimityötä. Lähihoitaja toteuttaa kuntouttaa hoitotyötä asiakaan hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti. Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja kokemuksen hankkimiseen. Tarjoamme työpaikan, jossa voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Jätäthän hakemuksesi sähköisesti järjestelmän kautta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Rekrytoivat esimiehet ovat:

Kotihoidon ohjaaja Yvonne Fiskars, p. 043 8251913
Kotihoidon ohjaaja Minna Mannila, p. 043 8271955
Kotihoidon ohjaaja Päivi Schildt, p. 046 8772919
 
 
Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto tai alan opiskelija.

Lähihoitajan opintopisteet tulee olla vähintään 60 opintopistettä.

 
Tehtävässä edellytetään ajokorttia.
 
 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2200,68 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 116 h 15 min / 3 vko
 
 
Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa.

Espoo on savuton työpaikka.
Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt
 
Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin
 
Aluevastaava Virpi Cavander
050 3827845
etunimi.sukunimi@espoo.fi
 
 
 Hae paikkaa