Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Kipparin päiväkoti
 
Työavain 3-367-19
Vakinainen työsuhde  alkaen 01.08.2019
Hakuaika päättyy 07.06.2019  kello 15:45
Kipparin päiväkoti , Ruorimiehenkatu 7 02320 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus
 
Tehtävän kuvaus: Etsimme joukkoomme sitoutunutta varhaiskasvatuksen erityisopettajaa vakituiseen työsuhteeseen yli 3-vuotiaiden lasten erityisryhmään. Kipparissa on paljon monipuolista osaamista, sillä erityisryhmän lisäksi järjestämme valmistavaa esiopetusta maahanmuuttajaperheiden lapsille, päiväkodissa työskentelee kokopäiväisesti kieli- sekä kulttuuriryhmien opettaja ja laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja vierailee meillä viikoittain. Kipparin päiväkodille on myönnetty Vihreä Lippu 15 vuotena peräkkäin, kestävä elämäntapa ja ympäristökasvatus kulkevat mukana kaikessa toiminnassamme. Osaava ja motivoitunut työyhteisömme ottaa mielellään sinut joukkoonsa.

Päiväkodissamme on yhteensä 6 ryhmää, joista kaksi on esiopetusryhmiä ja yksi erityisryhmä. Valmistavaa esiopetusta järjestetään molemmissa eskariryhmissä. Kipparissa lapset kasvavat osaksi yhteisöämme, oppivat suhtautumaan myönteisesti itseensä, ottamaan vastuuta ja huomioimaan toiset. Teemme yhteistyötä vanhempien kanssa lapsen yksilöllisen kasvun ja kehityksen tukemiseksi. Päivittäisessä toiminnassa painottuu positiivinen pedagogiikka, sosiaalisten taitojen opetteleminen ja leikki. Toimimme paljon pienryhmissä lasten yksilölliset tarpeet huomioiden.

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja vastaa ryhmän lasten varhaiskasvatuksen pedagogiikan suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä yhteistyössä muiden tiimin jäsenten kanssa. Tiimiin kuuluu lisäksi varhaiskasvatuksen opettaja ja varhaiskasvatuksen lastenhoitaja.

Kippari sijaitsee Espoonlahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Bussipysäkiltä on matkaa päiväkodille 100m. Espoonlahden kauniit ulkoilureitit ja merenrannan retkipaikat ovat lapsiryhmien ahkerassa käytössä viikoittaisilla retkillä. Espoonlahden uimahalli ja jäähalli sekä Soukan kirjasto sijaitsevat kävelymatkan päässä. Kirjastoauto vierailee päiväkodin pihassa viikoittain.

Espoon kaupungin työsuhde-etuuksia ovat mm. työsuhdematkalippu, 100 ilmaista uintikertaa Espoon uimahalleissa vuoden ajalla, sportti- ja kulttuuripassi, lukuisia harraste- ja liikuntaryhmiä, taloudellista tukea kouluttautumiseen ja työsuhdeasunnot.
 
 
Kelpoisuusvaatimus:  Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus

Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus. Lisäksi suoritettuna erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot.

tai

Kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen erityisopettajat.
 
 
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään varhaiskasvatuksen tuntemista, työmenetelmien osaamista sekä halua kehittää työtä. Toiminnan suunnittelu lähtee vasun sisällöstä, lasten mielenkiinnon kohteista ja tarpeista. Lämmin ja läsnä-oleva vuorovaikutus suhteessa lapsiin, perheisiin ja työkavereihin on työmme perusta. Yhteistyö vanhempien kanssa on luonteva osa työtämme.
 
Arvostamme joustavuutta, sopeutumistaitoa sekä hyviä tiimityö- ja työyhteisötaitoja.
 
 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2798,19 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h45 min / vko
 
 
Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.
 
Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Katriina Parviainen
050-3637300
katriina.parviainen@espoo.fi
 
 
 Hae paikkaa