Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Terveystarkastaja
 
Työavain 2-135-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 25.02.2019  kello 15:45
Espoon seudun ympäristöterveys , Pihatörmä 1C 02240 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut/Ympäristöterveys
Ympäristö ja terveydensuojelu
 
Tehtävän kuvaus: Espoon seudun ympäristöterveys toimii Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen ympäristöterveydenhuollon valvontayksikkönä. Toiminta-alueella on asukkaita n. 325 000 ja valvontayksikössä työskentelee 28 henkilöä. Yksikössämme toimii elintarvike-, terveydensuojelu- ja eläinlääkintähuollon tiimit.

Haemme aktiiviseen työyhteisöömme sisäilmaosaajaa vakinaiseen virkaan. Virka täytetään 11.3.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Terveystarkastajan työhön kuuluu terveydensuojelu- ja tupakkalain mukaisia valvontatehtäviä. Tehtävät painottuvat asumisterveyskohteiden ja TsL 13§ huoneistojen valvontaan. Tarvittaessa viranhaltija osallistuu myös muihin terveydensuojelutiimin tehtäviin.
 
 
Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva korkeakoulututkinto ja terveydensuojelulain (763/1994) 7§:n mukainen pätevyys.
 
Tehtävässä edellytetään hyvää ympäristöterveydenhuollon lainsäädännön tuntemusta sekä vähintään vuoden kokemusta ympäristöterveyden valvontatehtävistä, mielellään asumisterveysvalvonnassa tai muussa rakennusten sisäilmaongelmien selvitystyössä. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

 
Arvostamme aktiivista työotetta sekä hyvää tietoteknistä osaamista. Eduksi katsotaan suoritettu RTA-tutkinto ja/tai suoritettuja opintoja rakennusfysiikan alueelta. Odotamme hakijoilta hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn.
 
 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Työaika: 38 h 15 min / vko
 
 
Sosiaali- ja terveystoimen 3300 työntekijää huolehtivat espoolaisten terveyspalveluista, perhe- ja sosiaalipalveluista sekä vanhusten palveluista. Haluamme edistää kaikenikäisten kuntalaisten mahdollisuuksia hyvään arkeen ja omatoimiseen elämään. Painotamme palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintaa ja kannustamme kuntalaisia omasta terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtimiseen.

Espoo on yli 280 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö.

Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoo on savuton työpaikka.
Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt
 
Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin
 
Valvontayksikön päällikkö Kaisa Hemminki
050 5611781
kaisa.hemminki@espoo.fi
 
Johtava terveystarkastaja Tuula Savolainen
043 8267680
tuula.a.savolainen@espoo.fi
 
 
 Hae paikkaa