Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Rakennuttajainsinööri
 
Työavain 4-118-17
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 27.10.2017  kello 15:45
Espoo Tilapalvelut-liikelaitos , Virastopiha 2 B 02770 Espoo
Tekninen ja ympäristötoimi, Tilapalvelut-liikelaitos
Tekninen ala
 
Tehtävän kuvaus: Talonrakennusalan ammattilainen! Haluatko mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn, jossa pääset tekemään erilaisia projekteja osana mukavaa ja toimeliasta työporukkaa? Tule rakentamaan Espoota kanssamme!

Kunnossapitopalvelut kantaa merkittävän vastuun Espoon kaupungin kiinteistöjen korjauksista ja pitkän tähtäyksen suunnittelun ohjelmoinnista ja toteuttamisesta. Korjaus- ja perusparannus-määrärahat ovat vuosittain luokkaa 30 milj. euroa ja PAVE- sekä elinkaarta jatkavat investoinnit n. 9 milj. euroa. Työt sisältävät vuosittain 30 - 50 kilpailutettavaa rakennusurakkaa, joiden merkitys yksikön toiminnan ja TATU-tavoitteiden osalta on merkittävä.

Toimenkuvaasi kuuluu Espoon kaupungin omistamien kiinteistöjen mm. vuosikorjausohjelmassa olevien urakkamuotoisten töiden kilpailutus, projektinjohto ja valvonta. Tehtäviin sisältyy myös vastaanotosta, käyttöönotosta ja takuuaikaisista toimenpiteistä huolehtiminen sekä yksikön toimintatapojen kehittäminen. Toimit osana yhtenäistä tiimiä, jonka vastuulla on mm. vuosikorjausohjelman toteutuminen ja tulevien töiden havainnointi ohjelmointia varten. Työt ovat kiinteistöjen korjaus- ja muutostöitä.

Tehtäväkenttäsi on monipuolinen sisältäen erikokoisia ja -ikäisiä kiinteistöjä historiallisista kartanoista nykyaikaisiin koulurakennuksiin ja terveysasemiin. Tehtävänkuvasi tarkentuu valmiuksiesi ja kokemuksesi mukaan. Työn aloitusaika sovitaan yhdessä erikseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkittävän rakennusalan näköalapaikan isossa ja kehittyvässä kaupungissa sekä vakaan ja turvallisen työnantajan edut. Tarjoamme myös mahdollisuutta kouluttautua, kehittyä ja edetä suuren kiinteistönomistajan monipuolisessa organisaatiossa.


 
 
Kelpoisuusvaatimus:  Rakennusalan tuotantojohdon tai rakennetekniikan korkeakoulu tutkinto ( AMK,YAMK, kandi tai DI) tai opistotason rakennusinsinööri tutkinto. Lähialan LVIS tai tuotantotalouden tutkinnot huomioidaan mutta tulee olla joko rakennusalan työnjohdon, vastaavan työnjohdon, rakennesuunnittelijan, rakennusvalvojan tai rakennuttajan työkokemusta yli kolme vuotta.
 
Tehtävässä edellytetään hyvää rakennusalan tuntemusta. Rakennusalan työnjohdon, vastaavan työnjohdon, rakennesuunnittelijan, rakennusvalvojan tai rakennuttajan kokemusta yli kolme vuotta.
Hakuprosessissa edellytykset täyttävät hakijat ovat etusijalla mutta pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan edellytykset alittavat ja vastavalmistuneet hakijat myös huomioida.
 
Arvostamme rakennuttamisen -ja/ tai rakennustöiden valvonta kokemusta sekä valvontatyön ja rakennuttamisen koulutusta ( Rakennusvalvoja, RAP, RAPS).
Julkisten hankintojen osaamista.
 
 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3552,99 €/kk
Työaika: 36 h 45 min viikossa
 
 
Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Henkilöstöä liikelaitoksessa on noin 600 ja liikevaihtomme on 240,0 milj. euroa.
 
Lisätietoja tehtävästä
Kunnossapitopäällikkö Esko Halmesmäki
043 825 5185
etunimi.sukunimi@espoo.fi
 
 
 Hae paikkaa