Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Tarkastuspäällikkö
 
Työavain 1-90-17
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 23.10.2017  kello 15:45
Sisäinen tarkastus , Asemakuja 2 C 02770 Espoo
Konserniesikunta ja konsernipalvelut, Sisäinen tarkastus
Hallinto- ja toimistotyö
 
Tehtävän kuvaus: Haluatko olla mukana kehittämässä Espoota? Sisäinen tarkastus avustaa kaupungin johtoa tuottamalla arviointitietoa sisäisen valvonnan, riskienhallinnan sekä johtamis- ja hallintoprosessien toimivuudesta.

Olet oma-aloitteinen, kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja kehität aktiivisesti osaamistasi. Ajattelutapasi on analyyttinen ja osaat tarkastella asioita eri näkökulmista. Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät. Odotamme sinulta myös esiintymisvalmiuksia ja hyvää kirjallista ilmaisua. Tarjoamme haasteellisia tehtäviä ja hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Työssäsi sinulla on näköalapaikka kaupungin toimintoihin. Espoon kaupungilla työskentelee noin 14 000 henkilöä.

Työn aloitus on 1.1.2018 tai sopimuksen mukaan.
 
 
Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.
 
Arvostamme kokemusta arviointi- ja tarkastustyöstä, riskienhallinnan osaamista sekä kokemusta tarkastustiimin koordinoinnista. Lisäksi arvostamme suoritettua CIA-tutkintoa tai valmiutta tutkinnon suorittamiseen.
 
 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 4495,45 €/kk + KVTES:n mukaiset lisät
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min viikossa
 
 
Konsernihallinto johtaa, ohjaa ja valvoo koko kaupunkikonsernia kaupunginjohtajan johdolla. Se edistää hyvää hallintoa, päätöksentekoa, yhtenäisiä toimintatapoja, kaupungin elinvoimaisuutta ja kestävää kehitystä. Konsernihallintoon kuuluvat konserniesikunta, konsernipalvelut ja sisäinen tarkastus.

Tarjoamme työntekijöillemme monia etuja työskennellessäsi Espoossa. Espoo on moniarvoinen ja monikulttuurinen kaupunki, joka on hyvä paikka asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.
 
Lisätietoja tehtävästä
Tarkastusjohtaja Jari Tuominen
050 301 9491
etunimi.sukunimi@espoo.fi
 
 
 Hae paikkaa