Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Sosiaalityöntekijä, sijaisuus
 
Työavain 2-474-17
Määräaikainen virkasuhde  alkaen 17.11.2017 (päättyy 01.10.2018)
Hakuaika päättyy 23.10.2017  kello 15:45
Espoon keskuksen lastensuojelu , Kamreerintie 7, 2. krs 02770 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut/Lapsiperheiden sosiaalipalvelut
Sosiaalityö
 
Tehtävän kuvaus: Haemme Espoon keskuksen lastensuojeluun avohuollon lastensuojelun sosiaalityöntekijän sijaista.

Espoon keskuksen lastensuojelussa työskentelee kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää, 14 sosiaalityöntekijää ja 11 sosiaaliohjaajaa ja toimistosihteeri.

Espoon keskuksen lastensuojelu on reipas ja monikulttuurinen asiantuntijaorganisaatio, jossa työskennellään hengessä ”kaveria ei jätetä”. Teemme työtä työpareina.
Työntekijöille ovat tarjolla esimiehen, tiimin, työyhteisön ja työnohjaajan tuki. Olemme luoneet positiivisen työilmapiirin, olemme joustavia, välittäviä ja huumorintajuisia.
Espoon kaupungissa lastensuojelua on kehitetty laajasti ja kehittämistyössä ovat olleet mukana kaikki työntekijät.

Espoon keskuksen lastensuojelu on keväällä 2017 voittanut Talentian ”Hyvät käytännöt kilpailun” (Ensiarviointi ja päivystyksen uudelleen järjestämisen malli Ahma).

Espoon kaupunki on koulutusmyönteinen työnantaja, jossa loppuvaiheen opiskelijalla on mahdollisuus kolmen kuukauden palkallisen graduvapaaseen puolen vuoden työskentelyn jälkeen. Meillä on mahdollisuus etätyöhön sovitusti esimiehen kanssa. Espoossa on toimiva työterveyshuolto ja erilaisia henkilöstöetuja, kuten 100 ilmaista uintikertaa vuodessa, työmatkaetu, kulttuuri- ja sporttipassi.

Avohuollon lastensuojelun sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluvat ensiarviointi ja päivystystehtävät, palvelutarpeen arvioinnit ja suunnitelmallinen työ avohuollossa, päätöksenteko, sijoitusten valmistelu ja päivystys.

Otamme huomioon loppuvaiheen opiskelijoiden hakemukset.

Jos olet kiinnostunut työpaikasta, jossa kaikki päivät ovat erilaiset, voit nähdä koko lastensuojelun kirjon ja saat tehdä työtä, jolla on merkitystä - hae meille! Jäämme odottamaan hakemustasi.

Espoon keskuksen lastensuojelun työntekijät ovat kertomassa omasta työstänsä myös oheisella YouTube videolla. Muistathan katsoa siis videon ilmoituksen lopussa olevasta linkki lisätietoihin kohdasta tai osoitteesta https://www.youtube.com/watch?v=Z_sbxj_wMwI.
 
 
Kelpoisuusvaatimus:  Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

 
 
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3177,35 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 37 h 30 min / viikko
 
 
Lastensuojelu on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä, varhaista tukea ja moniammatillista työskentelyä. Kehitämme lastensuojelua yhdessä asiakkaiden ja muiden perhepalvelujen toimijoiden kanssa.
 
Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin
 
Johtava sosiaalityöntekijä Riina Mattila
050 544 6005
etunimi.sukunimi@espoo.fi
 
Johtava sosiaalityöntekijä Natalja Ugbah
043 826 5238
etunimi.sukunimi@espoo.fi
 
 
 Hae paikkaa