Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Avustavat tehtävät kirjastossa, työttömille suunnattu työkokeilu, 20 tehtävää
 
Työavain 3-67-17
Määräaikainen harjoittelu
Hakuaika päättyy 31.12.2017  kello 15:45
Espoon kaupungin kirjastot , . 02070 .
Sivistystoimi, Kaupunginkirjasto
Kulttuuri-, kirjasto- ja museotyö
 
Tehtävän kuvaus: Etsimme avustaviin tehtäviin harjoittelijoita Espoon eri kirjastoihin, noin 20 paikkaa vuodessa!

Harjoittelijan toimenkuvaan voi kuulua mm. asiakaspalvelussa avustaminen, aineiston järjestämis- ja logistiset tehtävät sekä yleisötilaisuuksien järjestämisessä avustaminen. Mediaosaamista arvostetaan (esim. kuvankäsittelytaitoa). Kokeilun voi suorittaa myös kirjastojen lasten- ja nuortenosastoilla.

Tarkempi tehtäväkuva määritellään työkokeilun alkaessa yhdessä kirjaston tarpeita sekä harjoittelijan osaamista ja toiveita vastaavaksi.

Hae paikkaa alla olevan linkin kautta. Hakemuksesi on voimassa puoli vuotta. Ilmoitamme ainoastaan valituille hakijoille.

Leppävaaran alue (Sello, Laaksolahti, Viherlaakso): Heikki Koskinen, 043 8257458, heikki.koskinen@espoo.fi

Espoonlahden alue (Kivenlahti, Soukka, Nöykkiö, Saunalahti): Pälvi Lepoluoto, 046-8772977, palvi.lepoluoto@espoo.fi

Tapiolan alue Tapiolan alue (Tapiola, Haukilahti, Laajalahti): Jaana Määttä, puh. 0438255118, jaana.maatta@espoo.fi

Kirjaston hakeutuva toiminta (kirjastoautot, kotikirjasto): Eva Wilenius, 046-8771341, eva.wilenius@espoo.fi

Matinkylä-Olarin alue (Ison Omenan kirjasto; Opinmäen Aktiivisen oppimisen keskus AKKU): Pia Koskinen, puh. 043 825 0617, pia.koskinen@espoo.fi

Keski- ja Pohjois-Espoon kirjastot (Entresse, Kauklahti, Kalajärvi, Karhusuo): Mikko Kaunisto, 046-8773566, mikko.kaunisto@espoo.fi
 
 
Kelpoisuusvaatimus:  Hakijan tulee olla työttömänä työnhakijana Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimiston Espoon toimipisteessä. Kysy mahdollisuuttasi osallistua työkokeiluun Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimistosta Espoon toimipisteen palvelunumerosta 0295 040 000.

Työkokeilun enimmäiskesto samassa tehtävässä on 6 kk ja päivittäinen työaika pääsääntöisesti 6 tuntia. Työkokeilusta ei makseta varsinaista palkkaa, mutta työ- ja elinkeinotoimiston toteama työtön työnhakija voi saada Kelan myöntämää työmarkkinatukea tai oman työttömyysturvan suuruista perustukea sekä kulukorvausta 9 euroa päivässä työkokeilun ajalta.

Lisätietoa työkokeilusta maksetusta korvauksesta ja työkokeilun kestosta saa Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimiston Espoon toimipisteen palvelunumerosta 0295 040 000.
 
Arvostamme oma-aloitteisuutta, positiivista asennetta, vastuullisuutta ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työkokeilu ei edellytä aikaisempaa kokemusta kirjastotyöstä.
 
 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Työaika: 6 tuntia päivässä
 
 
Kirjasto on yhteisönsä voimavara. Tarjoamme tilaa sivistykseen, elämyksiin ja oleskeluun sekä mahdollisuuden törmätä erilaisiin elämäntapoihin ja arvoihin. Palvelua tarjoaa aktiivinen ja osaava henkilökunta.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.
 
Lisätietoja tehtävästä
.
.
 
.
.
 
 
 Hae paikkaa