Avoimen työpaikan tiedot
 Takaisin työpaikkojen selailuun
 
 
Harjoittelija, katu- ja viheralueiden suunnittelu-, rakentamis- ja hoitotehtäviin, 20 tehtävää
 
Työavain 4-5-17
Määräaikainen harjoittelu  alkaen 16.01.2017 (päättyy 31.12.2017)
Hakuaika päättyy 31.12.2017  kello 15:45
Kaupunkitekniikan keskus , Virastopiha 2 C 02770 ESPOO
Tekninen ja ympäristötoimi, Kaupunkitekniikan keskus/Hallinto
Tekninen ala
 
Tehtävän kuvaus: Teknisen ja ympäristötoimen harjoittelupaikkoja Kaupunkitekniikan keskuksessa. Työtehtävät liittyvät katu- ja viheralueiden kunnossa- ja ylläpitoon, metsien- ja luonnonhoitoon, infran suunnitteluun ja rakentamiseen ja kaikkea näitä tukeviin kehittämistehtäviin. Työtehtävät pyritään räätälöimään harjoittelutarvetta vastaavaksi, mahdollisuuksien mukaan.

Harjoittelupaikat on tarkoitettu alan oppilaitoksissa opiskeleville ja oppilaitokseen pyrkiville. Kaupunkitekniikan keskuksesssa on käynnissä myös monia kehitysprojekteja ja niihin voi päästä mukaan projektityöhön sekä saada samalla opinnäytetyöaiheita.

Harjoitteluaika ja -aloitus sovitaan aina tapauskohtaisesti. Hakemus on voimassa kuusi kuukautta ja ilmoitamme valinnasta vain valituille hakijoille. Palkkauksessa noudatetaan Espoon kaupungin yleistä harjoittelijoiden palkkausperustetta.
 
 
Kelpoisuusvaatimus:  Yli 18 vuoden ikä. Harjoittelun tulee liittyä opiskeluun. B-luokan ajokortti suotava.
 
Arvostamme Ryhmätyöskentelytaitoja
 
 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36,25 h/vko - 38,75 h/vko
 
 
Luomme päivittäisellä työllämme toimivat ja viihtyisät edellytykset asumiselle ja yrittämiselle. Keskeisiä tehtäviämme ovat kaupunkirakenteen ja terveellisen asuinympäristön kehittäminen, kunnallistekniikan suunnittelu ja rakennuttaminen sekä kaupungin maaomaisuudesta ja toimitiloista huolehtiminen. Toimialamme tarjoaa monipuoliset ja haastavat työtehtävät innovatiivisessa työympäristössä sekä mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Teemme työtä verkostomaisesti ja kumppanuutta arvostaen.

Espoo on yli 270 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö.

Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.
 
Lisätietoja tehtävästä
Assistentti, Päivi Koljonen
046 877 3570
paivi.koljonen@espoo.fi
 
Assistentti, Minna Weckström
050 540 6482
minna.weckstrom@espoo.fi
 
 
 Hae paikkaa